Arama yapmak için lütfen yukarıdaki kutulardan birine aramak istediğiniz terimi girin.

Güncel Yargıtay Kararları Işığında HMK’nın Zaman İtibariyle Uygulanması

Sema Taşpınar Ayvaz

Gerek Düzenleme Komitesine gerek Zirve Üniversitesine ve burada sınıf arkadaşı olduğumuzu öğrendiğim ve bundan mutluluk duyduğum Sayın Dekan’a da teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Sayın Başkan açılış konuşmasında dediler ki “11 Doçentimiz var, hızla sayı artıyor dolayısıyla süreleri de buna göre kısmamız gerekecek.” Adnan Bey terk etti aslında doçentliği. Belki onun sunumuna son verebiliriz Hocam, ne dersiniz bilmiyorum doçentlere özgü olduğuna göre. İşin şakası bir tarafa hakikaten sevindirici bir şey sayımızın artmış olması. Bundan hepimiz mutluluk duyuyoruz.

Çok değerli hocalarımın önünde, huzurunda konuşma yapabilmek, üstelik de ilk konuşmanın benim konum olması beni ayrıca heyecanlandırıyor. Bu toplantılar bizim için son derece yararlı ve çok da heyecan verici. Hocamız’ın söylediği gibi bize inanılmaz bir yük de yüklüyor. İlk doçent olduğumda da böyle bir toplantıda konuşabilme fırsatı bulmuştum. Bana iki kez sıra geldi umarım diğer arkadaşlarım birer kerede sıralarını geçirirler. Ayrıca Komiteye teşekkür ederim tekrar.