Arama yapmak için lütfen yukarıdaki kutulardan birine aramak istediğiniz terimi girin.

Almanya, Hindistan ve Türkiye'de Çocuk ve Hukuk - Hindistan'da Çocuk ve Hukuk

Yargıtay Başkanı Sayın Dr. Hasan Gerçeker, Sayın Yargıtay Mahkemesi hakimleri, Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Profesör Bahri Öztürk, Üniversitenin değerli Profesörleri ve sevgili arkadaşlar,

Gerek vermiş oldukları mahkeme kararları gerekse yazıları ile içinde bulundukları topluma yerel ve aynı zamanda uluslararası boyutta değerli katkılarda bulunmuş, Yargıtay Başkanı, Hakimler ve Üniversitenin değerli profesörlerinden oluşan böylesi seçkin bir grubun huzurunda bulunmaktan büyük onur duymaktayım.

Öncelikle Yargıtay Başkanı Sayın Hasan Gerçeker ile İstanbul Kültür Üniversitesine beni ve Sayın Jagdish Gandi’yi “Çocuk ve Hukuk“ konulu kolokyuma davet ettikleri için teşekkürlerimi sunmak isterim. Bu harikulade durumdan ötürü minnettarız. Ben Hindistan’ın Lucknow şehrinde bulunan ve Guinness Rekorlar kitabına 3.700 öğrencisiyle dünyanın en büyük okulu olarak giren City Montessori Okulunu (CMS) temsilen buradayım. CMS ayrıca dünyada 2002 UNESCO Barış için Eğitim ödülüne layık görülmüş tek okuldur.